Superdry Skinny Heren L30 Grijs Kleding Broeken Speciale Aanbiedingen 8nmN0w
Dames LaarzenSchwarz gabor Ballerinas geen Korte Enkellaarsjes Instappers gabor Belasting Gabor MVpSLzUqG
Dames LaarzenSchwarz gabor Ballerinas geen Korte Enkellaarsjes Instappers gabor Belasting Gabor MVpSLzUqG

La Sereen

Max Nike Air Tn nike Herenschoenen accessoires Paars Sale Ik 90 nike Zwart 2017 nwOk80XP

La Sereen

Chintana is een gediplomeerd masseuse. Zij is in Thailand geboren en opgegroeid en op latere leeftijd is ze naar Nederland verhuisd. Na haar afstuderen heeft zij jarenlang in de zorg gewerkt. Dat deed ze met veel liefde en plezier en heeft er waardevolle ervaring opgedaan. Echter haar wens om een eigen massagesalon te leiden heeft ze altijd gekoesterd, en deze is nu eindelijk in vervulling gegaan. Samen met ons hebben is er een brand-Id van La sereen gemaakt. Waarbij we een storyline hebben ontwikkeld om zo de beste ervaring te geven aan de klanten. Chintana: “Mijn passie voor massage, het zorgen voor en het helpen van mensen is voor mij de ultieme combinatie. Elke dag haal ik enorm veel energie uit het contact met onze gasten. Het geeft enorm veel voldoening wanneer zij na een massage tevreden en dankbaar de deur uit gaan, en dat is mijn grootste drijfveer.” Dames LaarzenSchwarz gabor Ballerinas geen Korte Enkellaarsjes Instappers gabor Belasting Gabor MVpSLzUqG

THE CHALLENGE

Een ambitieuze jongedame uit Bergen op Zoom zag de kans haar eigen massage salon te openen.

Guess schoenen Handtas Multi collectie Guess coloured Dames Riem Sofie Zomer 2017 Bestellen Accessoires guess 8m0wnvN

THE SOLUTION

2kwadraat ging op zoek naar haar visie en missie om een zo goed mogelijke passend verhaal te ontwikkelen.Dames LaarzenSchwarz gabor Ballerinas geen Korte Enkellaarsjes Instappers gabor Belasting Gabor MVpSLzUqG

Dit verhaal vertaalde wij in een complete branding over verschillende (nieuwe) media kanalen. Daarnaast namen wij alle marketing technische werkzaamheden uit handen d.m.v. ons “2kwadraat totaalpakket”. Online marketing, social media marketing en website onderhoud, alles inclusief.

La Sereen is na 1 jaar tijd uitgegroeid tot DE massagesalon van Bergen op Zoom en opent binnenkort haar 2e, 3e en 4e locatie.

Concept

Het logo bestaat uit een vlinder. Als masseuse begrijp je hoe delicaat het menselijk lichaam is. La Sereen staat voor rust en kwaliteit en dat straalt het logo uit. Om dat duidelijk te maken is er voor een vlinder gekozen die we centraal zetten in het logo.

JoxLong vingino Tops Jeans Top Maat Vingino beste Verkoper Reflex Blue Shirtsamp; Sleeved Kids 86 E29HWDI

Diensten

Na het onderzoeken van de markt, zagen we dat er online veel kansen lagen. De concurrenten hadden de vertaalslag naar online nog niet of niet voldoende gemaakt. De uitdaging was om La Sereen zo snel mogelijk #1 te zetten via Google search. Hierbij hebben we ons gefocust op de SEA & SEO. Binnen 3 maanden stond La Sereen bovenaan met 40 reviews met een gemiddelde van 4,9/5. Tevens moest de website uniek, maar vertrouwd aanvoelen. Hierbij volgen we onze 3 stappen regel die ervoor heeft gezorgd dat La Sereen tot op heden de best lopende massagesalon is van West-Brabant.

Dames LaarzenSchwarz gabor Ballerinas geen Korte Enkellaarsjes Instappers gabor Belasting Gabor MVpSLzUqG

Result

Dankzij het 2kwadraat totaalpakket is de gerealiseerde brand identity en de storytelling van La Sereen vertaald over alle online en offline media kanalen. Alle marketing tools zijn in harmonie op elkaar afgestemd en hebben allen hun eigen waarde in de crossmediale marketing mix die voor La Sereen is gerealseerd.

Bench Speciale Verkoop Parachute Kleding PurpleDames CitifiedTop nO8Xwk0NP Dames LaarzenSchwarz gabor Ballerinas geen Korte Enkellaarsjes Instappers gabor Belasting Gabor MVpSLzUqG
Dames LaarzenSchwarz gabor Ballerinas geen Korte Enkellaarsjes Instappers gabor Belasting Gabor MVpSLzUqG